Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?

Натисніть "ОПЛАТА ПОСЛУГ"

ОПЛАТА ПОСЛУГ

Або скануйте QR код

 

Підготовчі курси

Від 25 січня 2024 р.


"Щедрий вівторок"

З 28.11.2023 по 25.12.23 н.р проходив конкурс благодійності в межах Міжнародного благодійного руху "Щедрий вівторок" Студенти нашого коледжу гр 1КСМ22 Білко Данило, Бондарєв Олексій, Солодкий Денис, Нечітайло Максим, Чернишов Іван, під керівництвом викладача Склярової Тетяни Вікторівни прийняли участь у конкурсі відіоробіт "Традиції добрих справ".


Від 21 січня 2024 р.


Ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами

Протягом другої половини січня фахівці представництва міжнародної гуманітарної організації ХАЛО Траст в Україні проводять ознайомчі лекції для студентів ВСП "Слов'янський фаховий коледж НАУ" на тему "Ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами"


Від 19 січня 2024 р.


До уваги здобувачів освіти 2-го курсу (випускників 11-х класів)!

У 2024-му році здобувачі освіти, які завершують рівень повної загальної середньої освіти у 2023 / 2024 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації (ДПА). Відповідне рішення закріплене Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року».


Від 11 січня 2024 р.


Вітаю з Різдвом Христовим та Новим роком!

Від 25 грудня 2023 р.


Вітаємо!

Вітаємо студентів Крюкова Тимофія (гр..1м21), Кавуна Олексія (гр..1м21), Гобілецького Антона (гр..1м21) та Ковальчука Євгена (гр..1м22) з зайнятим 3 місцем у відкритому чемпіонаті Донецької області з авіамодельного спорту Кубка «Pink Flight» у складі команди «Авіатори Слов’янська» ВСП СФК НАУ гуртка «Авіаційна інженерія та моделювання». Окремо вітаємо Кавуна Олексія та Ковальчука Євгена за зайняті призові місця у визначених категоріях індивідуальних заліків: Кавун Олексій – 3 місце у класі моделей F; Ковальчук Євген – 3 місце у класі моделей M. Вітаємо учасників та бажаємо не зупинятися на досягнутому. Всі учасники, а також керівник гуртка, за підготовку команди до участі, Рєзнік А.В. нагороджені грамотами. Дякуємо студентам за активну участь у житті навчального закладу.


Від 23 грудня 2023 р.


Динаміка успіху

Студентка 3 курсу Катерина Шевченко під керівництвом викладача української мови та літератури Вікторії Святченко стала володаркою «Гран-прі» у ІІ Міжнародному конкурсі мистецтв «STAR MARKET»! Із великою гордістю вітаємо переможців! Бажаємо надалі невичерпного натхнення, постійного росту та найяскравіших моментів у мистецькому житті!


Від 19 грудня 2023 р.


Людина з гарячим серцем і прекрасною душею

Вітаємо студентку 2 курсу Анастасію Полякову за зайняте 2 місце в обласному онлайн-конкурсі з промоції творчості Ольги Кобилянської «Ольга Кобилянська – людина з гарячим серцем і прекрасною душею» (до 160-річчя відомої української письменниці Ольги Юліанівни Кобилянської) в номінації «Цитуємо Кобилянську» (м.Чернівці).


Від 18 грудня 2023 р.


Інформація щодо проведення гуртків технічної творчості

В дистанційній формі продовжують свою роботу гуртки технічної творчості (ТТв), На меті роботи гуртків є удосконалення та розвиток набутих теоретичних і практичних навичок у студентів та реалізація їх у певних програмних проєктах.


Від 15 грудня 2023 р.


Мистецтво АІ

Викладачі ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» не тільки відповідально ставляться до своїх педагогічних обов’язків, займаються профорієнтаційною діяльністю, беруть участь у конференціях, а й постійно підвищують кваліфікацію. Викладач української мови та літератури, к.філол.н., Вікторія Святченко долучилася до програми «Мистецтво АІ» за напрямом «Інформаційні технології» та вдосконалила інформаційно-цифрову i фахову компетентності.


Від 13 грудня 2023 р.