Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?

Натисніть "ОПЛАТА ПОСЛУГ"

ОПЛАТА ПОСЛУГ

Або скануйте QR код

 

Кваліфікаційний іспит у здобувачів освіти навчальної групи 1м20 за спеціальністю 272 «Авіаційний транспорт»

22 червня 2024 року на цикловій комісії «Конструкція, технічне обслуговування і авіоніка повітряних суден» пройшло засідання Кваліфікаційної комісії з проведення кваліфікаційного іспиту у здобувачів освіти навчальної групи 1м20 за спеціальністю 272 «Авіаційний транспорт». Здобувачі освіти показали гарні знання з конструкції повітряних суден, авіаційних двигунів та основ експлуатації авіаційної техніки.. Відповіді деяких здобувачів освіти, зокрема Коваленко Олена, Коваленко Дмитро, Роман Радько, були відмічені членами Кваліфікаційної комісії та оцінені на відмінно.


Від 24 червня 2024 р.


Спортивне життя у коледжі

https://youtu.be/RAjVOnpkFkM


Від 14 червня 2024 р.


Зустріч студентів випускних груп з роботодавцями

У СФКНАУ відбулася комунікація здобувачів освіти випускних груп з ПАТ «Запоріжсталь». В.о. начальника відділу розвитку персоналу Роман Ляшенко ознайомив випускників щодо умов їхнього працевлаштування на підприємстві. Організатори зустрічі: спеціаліст з сприяння працевлаштуванню випускників Саутіна Марина Леонідівна, культорганізатор Мощанець Катерина Миколаївна.


Від 07 червня 2024 р.


Вітаємо!

Вітаємо керівника фізичного виховання Дем'яненко Сергія та викладача Корольову Лілію з подякою за сумлінну плідну працю і вагомий внесок у розвиток фізичного виховання і спорту, яка була оголошена на засіданні Обласного комітету з фізичного виховання та спорту 31.05.2024.


Від 06 червня 2024 р.


ІV Всеукраїнський двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв «УКРАЇНА ЄДИНА»

Вітаємо Саутіну Юлію, Ольгу Паніну, Меркулову Ірину та Мощанець Катерину з перемогою у ІV Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Україна Єдина»!


Від 02 червня 2024 р.


Олімпіада з української мови до 60-річчя коледжу

До 60-річчя ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» з 13 травня по 17 травня проведено фінальний етап олімпіади з української мови, у якій взяли участь 51 здобувачі освіти коледжу та учні закладів загальної середньої освіти Краматорського району Донецької області та м.Слов’янська. ​ Організаторами заходу виступили голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Світлана Буряченко, викладачі української мови Олена Сайфуліна та Вікторія Святченко.


Від 30 травня 2024 р.


Вітаємо переможців творчого конкурсу «AVIATOR»!

27 травня 2024 року відбулося підведення підсумків та оголошення переможців творчого конкурсу «AVIATOR», який відбувався у коледжі протягом 15 – 26 травня (з нагоди 60-річчя Відокремленого структурного підрозділу «Слов’янський фаховий коледж НАУ»).


Від 29 травня 2024 р.


ІІ Регіональна краєзнавча конференція «Краєзнавчі читання», присвячена Дню краєзнавства.

24–25травня 2024 року на платформі Google Meet відбулася ІІ Регіональна краєзнавча конференція «Краєзнавчі читання», присвячена Дню краєзнавства.


Від 27 травня 2024 р.


Про результати вікторини «Літературний політ»

З нагоди 60-річчя коледжу, під керівництвом викладача української та зарубіжної літератур Меркулової Ірини Валентинівни, з 15-го по 20-те травня студенти нашого закладу здійснили «Літературний політ» сторінками художніх творів світових та українських митців з метою узагальнення і систематизації своїх знань. Дякуємо всім учасникам за сміливість, рішучість і наполегливість! Вітаємо з перемогою!


Від 24 травня 2024 р.


До уваги здобувачам освіти, яким необхідна довідка про здобувача освіти, сформована в ЄДЕБО за формою, визначеною у додатку 9 згідно постанови 560:

Довідка про здобувача освіти в ЄДЕБО: роз'яснення щодо отримання Порядком проведення призову громадян на службу під час мобілізації, на особливий період передбачено отримання Довідки про здобувача освіти за даними Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО), визначеної в Додатку 9. Така довідка буде формуватися в ЄДЕБО.  Для отримання довідки здобувач освіти має звернутися до закладу освіти, в якому навчається. А вже заклад формуватиме довідки в ЄДЕБО та видаватиме їх студентам денної (дуальної) форми навчання. Нині триває робота над доопрацюванням програмного забезпечення ЄДЕБО для створення можливості закладам освіти формувати такі довідки.  Про реалізацію цієї функції та алгоритм отримання довідки ми повідомимо окремо найближчим часом.


Від 23 травня 2024 р.