Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

Підсумки І етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

У ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» був проведений перший етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Вітаємо студентів-переможців коледжу першого етапу: І місце – ПЕРЕМОЖЕЦЬ – Науменко Анна (студентка 1 курсу, гр.1КД23). ІІ місце – Коннова Анастасія (студентка 1 курсу, гр.1РПЗ23). ІІІ місце – Черторижська Софія (студентка 1 курсу, гр. 1Ф23). Переможець представить коледж на міському етапі Міжнародного конкурсу! #конкурсяцика #українськамова #конкурс #студенти


Від 04 грудня 2023 р.


Всесвітній день домашніх тварин

Всесвітній день домашніх тварин відзначається щорічно 30 листопада. Це свято присвячено відданим і люблячим «братам нашим меншим», які потребують теплоти та турботи. Викладачі й студенти СФКНАУ та їх тваринки долучилися до флешмобу "Мій домашній улюбленець". Результат у відео за посиланням https://youtu.be/bA8-LHjhTUw


Від 30 листопада 2023 р.


Гірська орлиця

Творчість Ольги Кобилянської займає надзвичайно важливе місце в історії української літератури.


Від 29 листопада 2023 р.


Всеукраїнська кампанія "16 днів проти насильства"

З метою реалізації Всеукраїнської кампанії "16 днів проти насильства", привернути увагу спільноти до актуальної проблеми ВІЛ/СНІДу та запобігання поширенню ВІЛ/СНІДу, вашій увазі представлені інформаційні матеріали "Що потрібно знати про ВІЛ та СНІД".


Від 29 листопада 2023 р.


16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Наразі розпочалась ВСЕУКРАЇНСЬКА КАМПАНІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА» мета якої є – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.


Від 28 листопада 2023 р.


160 років від дня народження Ольги Кобилянської

Сьогодні, 27 листопада, виповнюється 160-річчя зо Дня народження видатної письменниці Ольги Кобилянської, учасниці жіночого руху, громадської діячки, патріотки й однієї з найосвіченіших жінок свого часу.


Від 27 листопада 2023 р.


День пам’яті жертв голодоморів

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. У 2023-му День пам’яті жертв голодоморів припадає на 25 листопада. Напередодні Дня пам’яті, класні керівники в усіх групах СФКНАУ провели цикл виховних годин під гаслом «Пам'ятаємо! Єднаємося! Переможемо!». Долучіться 25 листопада о 16.00 до Загальнонаціональної хвилини мовчання та акції «Запали свічку». Згадайте про мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів.


Від 24 листопада 2023 р.


Заряджені гідністю і жагою свободи!

Від 21 листопада 2023 р.


Інформація від психолога

Від 21 листопада 2023 р.


Міжнародний день студента у СФКНАУ

День студента — свято всіх студентів, яке в Україні відзначають як і в більшості країн світу — 17 листопада, також відоме як Міжнародний день студентів. Свято асоціюється з молодістю, романтикою і веселощами. З нагоди цього свята у коледжі відбувся фотомарафон "Сучасний студент". Результати - у відео. Знайомтеся - студенти СФКНАУ!


Від 20 листопада 2023 р.