Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

Додатковий набір 2023

Від 02 жовтня 2023 р.


З Днем працівників освіти!

https://youtu.be/JtVN3CLt0WU


Від 30 вересня 2023 р.


Привітання!

Вітаємо з відзнакою департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації викладачів Гребець Оксану Борисівну, Черному Ларису Іванівну, Шевченко Ольгу Олександрівну! Бажаємо вам постійної натхненності, задоволення від роботи та успіхів!


Від 29 вересня 2023 р.


Привітання!

За професіоналізм, активну участь у роботі регіонального методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування закладів фахової передвищої освіти Краматорсько-Слов'янського регіону та з нагоди дня працівників освіти викладачі Чиримпей Олена Євгенівна, Солдатова Вікторія Юріївна, Склярова Тетяна Вікторівна нагороджені грамотою Hади директорів закладів фахової передвищої освіти Донецької області. Вітаємо викладачів з відзнакою! Бажаємо здоров’я, міцних сил, відмінних ідей, безсумнівних успіхів та приємних сюрпризів від життя!


Від 29 вересня 2023 р.


День захисників і захисниць України в СФКНАУ

1 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць України, згадуючи всіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність.


Від 28 вересня 2023 р.


В рамках ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПРОГРАМИ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я «ТИ ЯК?»

НЕ ДРІБНИЦІ, твої емоції, думки та почуття! НЕ ДРІБНИЦІ – тут жодного лонгріду!


Від 27 вересня 2023 р.


Руханка до Міжнародного дня студентського спорту від студентів СФКНАУ

https://youtu.be/R2wJ6GySpcY


Від 20 вересня 2023 р.


До уваги студентів заочної форми навчання!

Настановна сесія з 18.09.2023 року по 22.09.2023 року. 18.09.2023 року о 12.00 відбудеться організаційний збір за посиланням в гугл класі: https://meet.google.com/mrt-ftip-skb


Від 15 вересня 2023 р.


З Днем народження!

Від 08 вересня 2023 р.


Шановні першокурсники та інші здобувачі передвищої фахової освіти, колеги, гості!

Прийміть найщиріші вітання з початком нового навчального 2023/2024 року. На жаль, другий навчальний рік поспіль через масштабну російську агресію ми проводимо освітній процес не в стінах рідного коледжу, вимушені навчатися онлайн. Попри все бажаю вам успішного навчального року, реалізації всіх накреслених планів, нових здобутків і звершень. Хай цей навчальний рік стане роком великих починань, досягнення нових вершин, а перемоги на фронтах знань, успіхи та прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками. У нашому закладі потужний педагогічний колектив, який допоможе вам здобути теоретичні знання і практичні навички для подальшої вашої професійної та особистісної самореалізації. Ми також з вами крокуємо до Перемоги на навчальному фронті, адже ви – майбутні висококваліфіковані фахівці, які будуть відбудовувати нашу рідну державу. Отож зі світлими сподіваннями на перемогу, зі щирою вдячністю відважним ЗСУ, із глибокою шаною до полеглих у війні захисників ‒ упевнено крокуймо у щасливе і мирне майбутнє України! Слава Україні!


Від 01 вересня 2023 р.