Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

Вітаємо!

На ХХІV загальнонаціональному конкурсі УКРАЇНСЬКА МОВА – МОВА ЄДНАННЯ! відзначили дипломами діяльність керівника коледжу Тетяни Костянтинівни Лисак за історико-краєзнавче видання наукових праць «Краєзнавчі читання» та історико-краєзнавче видання «Герої серед нас -2»! Вітаємо Тетяну Костянтинівну з нагородженням! Пишаємось! Навчаємось! Перемагаємо!


Від 13 жовтня 2023 р.


Вітання!

За багаторічну плідну працю, сумлінне виконання своїх службових обов’язків та з нагоди 90-річчя Національного авіаційного університету нагороджуються «Грамотою Національного авіаційного університету» працівники коледжу.


Від 11 жовтня 2023 р.


ВСТУП-2023: Реєстрація електронного кабінету та подання заяв до закладів ФПО на основі ПЗСО, КР

Ціна навчання: 15844,52 грн. - денна 13076,92 грн. - заочна


Від 10 жовтня 2023 р.


ВСТУП-2023: Реєстрація електронного кабінету та подання заяв на основі БСО (9-ти класів)

Ціна навчання: 15844,52 грн. - денна 13076,92 грн. - заочна


Від 10 жовтня 2023 р.


Всесвітній день психічного здоров'я 2023

В рамках інформаційної кампанії, присвяченої до Всесвітнього дня психічного здоров'я 2023, з метою забезпечення санітарно-освітньої роботи щодо відповідального та свідомого ставлення населення до свого здоров'я Філія на повітряному транспорті ДУ «Київської ОЦКПХ МОЗ» надсилає інформаційні матеріали для доведення до відома студентів та викладацького складу. Інформація у файлі.


Від 10 жовтня 2023 р.


До Всесвітнього дня психічного здоров'я!

Кожного року світ відзначає цей день, що нагадує нам про важливість психологічного благополуччя та стійкості. Україна, на жаль, переживає важкий період, де війна роз'єднує мільйони людей, а сім'ї втрачають близьких. Таким чином, для українців та українок збереження фізичного та психічного здоров'я стає дійсно не простим завданням. Поради та рекомендації у файлі. Піклуйтеся про себе та своїх близьких!!!


Від 10 жовтня 2023 р.


Вітаємо!

30 вересня на базі ДДМА в онлайн форматі пройшла 1/8 фіналу студентського чемпіонату світу з програмування ICPC-Ukraine-2023 (обласний етап).


Від 05 жовтня 2023 р.


Як стрес впливає на організм?

Під час стресу наші тіло та психіка перебувають у тривалій напрузі, яка впливає на роботу всіх органів та систем організму. Як не потрапити на гачок стресу? Що робити, якщо через стрес виникли проблеми з диханням та травленням, ви втратили апетит та сон? Відповідь знайдеться у відеоролику про психологічну підтримку. Створено ГО «Безбар'єрність» спільно з Міністерство охорони здоров'я України за підтримки ВООЗ у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської. Як можна допомогти собі та іншим у періоди стресу, дізнавайтесь на https://bf.in.ua/turbota. https://youtu.be/KXoFsuI1rI4


Від 03 жовтня 2023 р.


Як зрозуміти, що мені потрібна допомога?

Сьогодні чимало з нас потребують допомоги. А як зрозуміти, що саме вам потрібна підтримка спеціаліста? У анімованому відеоролику ви дізнаєтеся про тривожні сигнали від психіки і як на них реагувати. Створено ГО «Безбар'єрність» спільно з Міністерство охорони здоров'я України за підтримки ВООЗ у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської. Як можна допомогти собі та іншим у періоди стресу, дізнавайтесь на https://bf.in.ua/turbota. https://youtu.be/dPJxrFfKTt8


Від 03 жовтня 2023 р.


Вітаємо!

Завідувача відділенням коледжу Олексія Миколайовича Сулімана з отриманням Подяки від Державної установи "Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти" за активну участь у роботі фахового методичного об'єднання працівників закладів фахової передвищої освіти та плідну співпрацю з Державною установою "Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти".


Від 02 жовтня 2023 р.