Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

З квітня проведено класно-виховну годину зі здобувачами коледжу «Академічна доброчесність – принципи та норми»

Від 09 квітня 2024 р.


Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт 24"

З 13.03.2024 по 15.03.24 н.р в м. Київ проходив Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій, "Екософт 24" та національний тур Міжнародого конкурсу комп'ютерних проєктів INFOMATRIX 2024. Студенти нашого коледжу Чиж Владислав (гр 1РПЗ20) та Панков Лев(1РПЗ23), під керівництвом викладача Склярової Тетяни Вікторівни прийняли участь у конкурсі. За результатами студенти відокремленого структурного підрозділу" Слов'янський фахових коледж Національного авіаційного університету" незважаючи на те, що було представлено дуже багато робіт пройшли I відбірковий тур та потрапили до фіналу конкурсу. За результатами фіналу конкурсу студент Панков Лев отримав диплом ІV ступеня, студент Чиж Владислав отримав диплом фіналіста Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій "Екософт 24" та Міжнародого конкурсу комп'ютерних проєктівI NFOMATRIX 2024 Вітаємо студентів і нехай цей конкурс стане ще одним доказом ваших талантів і здібностей.


Від 09 квітня 2024 р.


Участь у тренінгу з безпечної міграції та працевлаштування

Здобувачі освіти, класні керівники випускних груп СФКНАУ, долучилися до тренінгу «Безпечна міграція та безпечне працевлаштування», в рамках якого стали учасниками навчального онлайн-квесту з безпечного працевлаштування. Участь у заході представників коледжу організувала спеціаліст з працевлаштування Саутіна Марина Леонідівна. Організатор заходу – Ольга Пирогова, випускниця Молодіжної літньої школи «Разом до успіху» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ).


Від 08 квітня 2024 р.


Вітаємо з перемогою!

29 березня 2024 року відбувся II обласний чемпіонат Донецької області зі згинання та розгинання рук в упорі лежачи серед студентів і студенток закладів фахової передвищої освіти. У змаганнях взяли участь 28 студентів, які представляли 14 закладів фахової передвищої освіти. Студентка Відокремленого структурного підрозділу "Слов'янський фаховий коледж Національного авіаційного університету" групи 1БО22 Корнієнко Вероніка посіла І місце виконав цю вправу технічно 29 разів.


Від 08 квітня 2024 р.


Вітаємо переможців та учасників олімпіади з дисципліни «Комп’ютерно-інтегровані технології»

03 квітня 2024 року на циклові комісії «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології і робототехніка» відбулася олімпіада з дисципліни «Комп'ютерно-інтегровані комплекси». В олімпіаді приймали участь здобувачі освіти групи 1К20. Олімпіада була організована та проведена за участю викладача Удовіної М.Є. Студенти-переможці були нагороджені грамотами, а учасники – сертифікатами.


Від 05 квітня 2024 р.


Відкритий чемпіонат Донецької області з авіамодельного спорту Кубок «Pink Flight»

З 26 по 29 березня 2024 року управлінням фізичної культури і спорту облдержадміністрації і представництвом громадською організацією «Федерація авіамодельного спорту України» у Донецькій області в онлайн-форматі проводився відкритий чемпіонат Донецької області з авіамодельного спорту Кубок «Pink Flight», в якому взяли участь здобувачі освіти ВСП «СФК НАУ» у складі команди «Авіатори Слов’янська (ВСП «СФК НАУ»)». Загалом приймали участь 7 команд.


Від 01 квітня 2024 р.


Атестація 2024

19 березня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії коледжу, на якій викладачі коледжу підтвердили та отримали кваліфікаційні категорії, а також підтвердили та отримали педагогічне звання "викладач-методист". Бажаємо викладачам Горобцю Миколі Юрійовичу, Хохловій Марині Сергіївні, Корольовій Лілії Михайлівні, Рєзніку Андрію Володимировичу, Гризодубу Павлу Валерійовичу, Мощанець Катерині Миколаївні, Чиримпей Олені Євгенівні, Черновій Ларисі Іванівні, Балабаєвій Ользі Олександрівні творчого натхнення, невичерпного ентузіазму та оптимізму!


Від 30 березня 2024 р.


Нащадки Кобзаря

Вітаємо здобувача освіти ВСП «Словʼянський фаховий коледж НАУ» та його керівника з черговою перемогою! Бажаємо натхнення та подальших успіхів!


Від 27 березня 2024 р.


Тиждень циклової комісії фундаментальних дисциплін

Від 27 березня 2024 р.


Перемога

Вітаємо з перемогою! Участь здобувачки освіти 2 курсу ВСП «Словʼянський фаховий коледж НАУ» Худолій Анни у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Свою Україну любіть», присвяченому до 210 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка: читання поезії «Зацвіла калина» у форматі відеокліпу. Дякуємо за приємні емоції!


Від 25 березня 2024 р.