Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

До уваги здобувачів освіти 2-го курсу (випускників 11-х класів)!

У 2024-му році здобувачі освіти, які завершують рівень повної загальної середньої освіти у 2023 / 2024 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації (ДПА). Відповідне рішення закріплене Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року».


Від 11 січня 2024 р.


Вітаю з Різдвом Христовим та Новим роком!

Від 25 грудня 2023 р.


Вітаємо!

Вітаємо студентів Крюкова Тимофія (гр..1м21), Кавуна Олексія (гр..1м21), Гобілецького Антона (гр..1м21) та Ковальчука Євгена (гр..1м22) з зайнятим 3 місцем у відкритому чемпіонаті Донецької області з авіамодельного спорту Кубка «Pink Flight» у складі команди «Авіатори Слов’янська» ВСП СФК НАУ гуртка «Авіаційна інженерія та моделювання». Окремо вітаємо Кавуна Олексія та Ковальчука Євгена за зайняті призові місця у визначених категоріях індивідуальних заліків: Кавун Олексій – 3 місце у класі моделей F; Ковальчук Євген – 3 місце у класі моделей M. Вітаємо учасників та бажаємо не зупинятися на досягнутому. Всі учасники, а також керівник гуртка, за підготовку команди до участі, Рєзнік А.В. нагороджені грамотами. Дякуємо студентам за активну участь у житті навчального закладу.


Від 23 грудня 2023 р.


Динаміка успіху

Студентка 3 курсу Катерина Шевченко під керівництвом викладача української мови та літератури Вікторії Святченко стала володаркою «Гран-прі» у ІІ Міжнародному конкурсі мистецтв «STAR MARKET»! Із великою гордістю вітаємо переможців! Бажаємо надалі невичерпного натхнення, постійного росту та найяскравіших моментів у мистецькому житті!


Від 19 грудня 2023 р.


Людина з гарячим серцем і прекрасною душею

Вітаємо студентку 2 курсу Анастасію Полякову за зайняте 2 місце в обласному онлайн-конкурсі з промоції творчості Ольги Кобилянської «Ольга Кобилянська – людина з гарячим серцем і прекрасною душею» (до 160-річчя відомої української письменниці Ольги Юліанівни Кобилянської) в номінації «Цитуємо Кобилянську» (м.Чернівці).


Від 18 грудня 2023 р.


Інформація щодо проведення гуртків технічної творчості

В дистанційній формі продовжують свою роботу гуртки технічної творчості (ТТв), На меті роботи гуртків є удосконалення та розвиток набутих теоретичних і практичних навичок у студентів та реалізація їх у певних програмних проєктах.


Від 15 грудня 2023 р.


Мистецтво АІ

Викладачі ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» не тільки відповідально ставляться до своїх педагогічних обов’язків, займаються профорієнтаційною діяльністю, беруть участь у конференціях, а й постійно підвищують кваліфікацію. Викладач української мови та літератури, к.філол.н., Вікторія Святченко долучилася до програми «Мистецтво АІ» за напрямом «Інформаційні технології» та вдосконалила інформаційно-цифрову i фахову компетентності.


Від 13 грудня 2023 р.


Вітаємо студентку Анастасію Полякову та викладача Олену Вікторівну Сласну!

1.12.2023 р. відбулося регіональне методичне об’єднання викладачів іноземної мови Краматорсько-Слов’янського регіону. Зустріч викладачів РМО була проведена в режимі онлайн на базі ВСП «Краматорський фаховий коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського» з використанням сервісу Google Meet. Засідання відвідали 21 викладач іноземної мови фахових коледжів регіону. Цього року під час засідання викладачів РМО мало творчу складову - виразне читання англомовних поезій / текстів студентами. З метою розвитку творчого та мовного потенціалу студентів був проведений конкурс з декламування. За результатами конкурсу студентка групи 1КД22 Полякова Анастасія посіла друге місце в номінації «Recitation skills». Вітаємо та пишаємося переможницею!!! Бажаємо натхнення та творчих успіхів!!! https://youtu.be/W6jK98p80Zo


Від 13 грудня 2023 р.


День відкритих дверей 15.12.2023

Запрошуємо на День відкритих дверей 15 грудня 2023 року о 16.00. Приєднатися можна за посиланням https://meet.google.com/xao-mbtq-sqn або відсканувати QR код . Форма для реєстрації: https://forms.gle/6XrWjZRzweAqyziDA Контакти: Тел.: 0506263933, 0502745060, 0937143066 E-mail: sknau@ukr.net Адреса сайту : https://sfknau.org.ua/news/ Ми у Facebook: https://www.facebook.com/sc.nau.edu.ua Наш Instagram: https://www.instagram.com/vspnausknau/ Будемо раді бачити Вас у складі наших студентів! Наші професії – ваше надійне майбутнє!


Від 11 грудня 2023 р.


Love my talent

Вітаємо студентку гр.1КД22 Анастасію Полякову з черговою перемогою та отриманням диплому лауреата І Премії в LXXXIX Двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі «Love my talent». Під керівництвом викладача української мови і літератури Вікторії Святченко дівчина продемонструвала своє вміння не лише декламувати поезію або уривки з творів українських письменників, а й передавати через екран настрій та почуття. Бажаємо творчого натхнення, нових досягнень і перемог!


Від 11 грудня 2023 р.