Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

Студенти ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» долучаються до Дня безпечного Інтернету!

6 лютого студенти економічного відділення відвідали заняття з платіжної безпеки. На занятті було представлено матеріал «Історія шахрайства з грошима» та «Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час»!


Від 06 лютого 2024 р.


Державна кваліфікаційна атестація студентів групи 1зБО21 та 1зКД21

Від 05 лютого 2024 р.


Шановні викладачі та студенти!

Від 05 лютого 2024 р.


Вітаємо випускників заочного відділення коледжу з успішним складанням Кваліфікаційних іспитів!

29-31 січня 2024 р. студенти заочного відділення проходили атестацію здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійними програмами. За результатами Кваліфікаційних іспитів та на підставі рішення екзаменаційних комісій за спеціальностями здобувачам освіти присуджено освітньо‐професійний ступінь фахового молодшого бакалавра та присвоєно освітні кваліфікації фахового молодшого бакалавра. Бажаємо наполегливо працювати, впевнено прагнути, ніколи не сумніватися в собі та дорожити своєю мрією!


Від 03 лютого 2024 р.


ІV Всеукраїнська науково-практична конференція

Шановні викладачі, аспіранти та здобувачі освіти! ВСП "Слов'янський фаховий коледж НАУ" запрошує Вас прийняти участь у ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції", яка відбудеться 21 лютого 2024 року на базі коледжу. За результатами конференції буде випущено збурник і надано сертифікати учасникам (викладачам з 16 н.г підвищення кваліфікації) З повагою, Організаційний комітет +380505125858 Шевченко Ольга


Від 03 лютого 2024 р.


Відкритий міський конкурс живопису імені Г.Синиці

Студенти-випускники нашого коледжу Сайфуліна Олександра та Фоменко Данило під керівництвом викладача української мови і літератури взяли участь у Відкритому міському конкурсі живопису імені Григорія Синиці, організаторами якого є управління культури виконкому Криворізької міської ради, філіал КЗК «Міський історико-краєзнавчий музей», КМР «Музей квартира художника Г.І.Синиці». Цьогоріч живописні роботи були присвячені темі «Перлини України», яку студенти коледжу представили у вигляді ілюстрацій до творчості видатної української письменниці Лесі Українки! Бажаємо нашим студентам-випускникам нових творчих звершень!


Від 31 січня 2024 р.


Увага! Конкурс на розробку логотипа до 60 річниці СФКНАУ.

У 2024 році СФКНАУ відзначає свою 60 річницю. Адміністрація Відокремленого структурного підрозділу «Слов’янський фаховий коледж Національного авіаційного університету» запрошує взяти участь у розробці логотипу до цієї ювілейної дати. Ознайомитися детальніше з умовами… https://drive.google.com/file/d/1w5C9hJ3XMLmTYF9fvjZ9ABbPi5YH-ibU/view?usp=sharing


Від 31 січня 2024 р.


Підготовчі курси

Від 25 січня 2024 р.


"Щедрий вівторок"

З 28.11.2023 по 25.12.23 н.р проходив конкурс благодійності в межах Міжнародного благодійного руху "Щедрий вівторок" Студенти нашого коледжу гр 1КСМ22 Білко Данило, Бондарєв Олексій, Солодкий Денис, Нечітайло Максим, Чернишов Іван, під керівництвом викладача Склярової Тетяни Вікторівни прийняли участь у конкурсі відіоробіт "Традиції добрих справ".


Від 21 січня 2024 р.


Ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами

Протягом другої половини січня фахівці представництва міжнародної гуманітарної організації ХАЛО Траст в Україні проводять ознайомчі лекції для студентів ВСП "Слов'янський фаховий коледж НАУ" на тему "Ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами"


Від 19 січня 2024 р.