Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

Вітаємо!

Вітаємо з перемогою Саутіну Юлію, Паніну Ольгу, Меркулову Ірину та Мощанець Катерину у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Цвіт нації»! Дівчата гідно представили наш навчальний заклад і були нагороджені дипломом Лауреата І ступеня у номінації «Відеокліп». Змагання відбувалося у два тури в м.Одеса: І тур – 27.04; ІІ тур – 28.04.


Від 15 травня 2024 р.


Міжнародний багатожанровий двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв «Весняна феєрія талантів»

Вітаємо Колектив ВСП «Слов’янський фаховий коледж Національного авіаційного університету» з перемогою у Міжнародному багатожанровому двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Весняна феєрія талантів»!


Від 10 травня 2024 р.


Олімпіади з Програмування та з Інформатики присвячені до 60-річчя створення СФК НАУ!

Від 10 травня 2024 р.


Слов’янський фаховий коледж Національного авіаційного університету оголошує прийом!

Від 08 травня 2024 р.


Вітаємо!

Вітаємо Кошурко Лілію, здобувачку освіти 2 курсу ВСП «Словʼянський фаховий коледж НАУ», яка під керівництвом викладача Карпенко Л.М. посіла перше місце в конкурсі творчих робіт «Я досліджую світ» (вірші про тваринний світ). Проєкт проводився в рамках Обласного еколого-краєзнавчого руху учнівської та студентської молоді «Донбас заповідний» з 25 березня по 15 квітня 2024 року. Пишаємося своїми вихованцями й наставниками! Бажаємо їм творчих успіхів, натхнення, наполегливості та впевненості на шляху до нових перемог!


Від 01 травня 2024 р.


Перемога

25 квітня 2024 року закінчився ІІ Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості, присвячений пам’яті Тараса Шевченка «Думи мої, думи мої». У ньому взяли участь приблизно 400 учнів та студентів. Перемогу в номінації «Малюнок» виборов Володимир Мірошниченко – здобувач освіти 1 курсу ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» з представленим портретом Т.Г.Шевченка. Вітаймо Володимира – активного учасника мовно–літературних конкурсів та його наставницю – викладачку української мови та літератури Вікторію Святченко.


Від 01 травня 2024 р.


Пишаємось викладачами коледжу!

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді висловив Подяку викладачу інформатики Скляровій Тетяні Вікторівні за підготовку переможців, призерів і фіналістів ХХІІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2024» та ХV національного етапу Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX-2024». Дякуємо Вам за участь у житті здобувачів освіти та внесок у їхнє майбутнє!


Від 26 квітня 2024 р.


26 квітня – Міжнародний день памʼяті про Чорнобильську катастрофу

Від 25 квітня 2024 р.


Викладачі коледжу продовжують узагальнювати педагогічний досвід!

23 квітня 2024 року відбулося чергове засідання методично-наукової ради коледжу. На засіданні узагальнили свій досвід роботи викладачі О.М. Суліман, Л.В.Моісеєва, Ю.Ю.Щенсневич. Викладачі рекомендували до запровадження у коледжі методику викладання дисциплін з таких тем: Щенсневич Юій Юрійович – Формування життєвих компетентностей на заняттях з дисциплін циклу професійної підготовки через впровадження інноваційних інформаційних технологій. Моісеєва Людмила Володимирівна – Формування професійної компетентності маркетологів за допомогою навчально-дослідної діяльності як основи для розвитку навичок у оволодінні професійними знаннями та їх належного застосування у ході професійної діяльності. Суліман Олексій Миколайович – Використання методів STEM-освіти при формуванні навчальних та професійних компетентностей у здобувачів фахової передвищої освіти авіаційних спеціальностей. Дякуємо за знання і переданий досвід! Разом до перемоги!


Від 25 квітня 2024 р.


БОРІТЕСЯ – ПОБОРЕТЕ! ВАМ БОГ ПОМАГАЄ!

Упродовж березня з нагоди 210-ї річниці від дня народження Т. Г. Шевченка у соціальних мережах Буковинського центру культури і мистецтва тривав Всеукраїнський челендж #Борітесяпоборите210. Вітаємо здобувачів освіти ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» Федуліну Дар’ю, Полякову Анастасію, Козуб Софію та творчого керівника, викладача української мови та літератури Святченко Вікторію . Вони активно долучилися до заходу, переосмислюючи та відшуковуючи щось нове у римованих рядках генія українського народу. Важко переоцінити роль Шевченкового слова в житті нашого суспільства, а особливо під час повномасштабного вторгнення. Пророчі слова Великого Кобзаря наповнилися новими змістами: «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине...»


Від 24 квітня 2024 р.