Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

Вітальний відео концерт з нагоди Дня Матері

Від 14 травня 2023 р.


ВСТУП - 2023!

Запрошуємо на День відкритих дверей 11 травня 2023 року о 16.00.


Від 11 травня 2023 р.


I Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості, присвячений пам'яті Тараса Шевченка «Думи мої, думи мої»

Вітаємо Полякову Анастасію (гр.1КД22) із зайнятим 1 місцем у І Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості «Думи мої, думи мої»! (Керівник: Меркулова Ірина, викладач української літератури)


Від 04 травня 2023 р.


26 квітня - Міжнародний день пам'яті про чорнобильську катастрофу.

В День пам’яті аварії на Чорнобильській АЕС, 26 квітня, представники коледжу – заступник начальника коледжу з виховної роботи та соціальних питань Романов Сергій В’ячеславович, культорганізатор Мощанець Катерина Миколаївна та студентка гр. 1КД21 Шевченко Катерина - поклали квіти до меморіалу «Жертвам Чорнобиля» у місті Кропивницький. Хвилиною мовчання вшанували кожного, хто поклав життя на ліквідацію найбільшої тегногенної катастрофи минулого століття.


Від 27 квітня 2023 р.


Конкурс читців поезій Ліни Костенко

До дня народження Ліни Костенко, під керівництвом викладача української літератури Ірини Меркулової, студентки Відокремленого структурного підрозділу «Слов’янський фаховий коледж Національного авіаційного університету» взяли участь у конкурсі читців і були нагороджені дипломами переможців


Від 25 квітня 2023 р.


Вітаємо викладача коледжу Олену Євгенівну Чиримпей!

Вітаємо викладача коледжу Олену Євгенівну Чиримпей за зайняте ІІ місце в конкурсі навчальних посібників з інфомедійним компонентом для здобувачів фахової передвищої освіти! Викладач гідно представив свої розробки: Текстовий редактор MS Word – лабораторний практикум, Табличний процесор MS Excel – лабораторний практикум. Бажаємо натхнення та успіхів Олені Євгенівні!


Від 21 квітня 2023 р.


Потрібна допомога нашому студенту, захиснику України!

Від 18 квітня 2023 р.


Конкурс читців «Як звучить Тарас Шевченко мовами світу»

Вітаємо Аліну Зіняєву, студентку 2 курсу (гр.2РПЗ21), та її керівника Ірину Меркулову, викладача української літератури, із зайнятим 2-м місцем у конкурсі читців «Як звучить Тарас Шевченко мовами світу»!


Від 17 квітня 2023 р.


Платформа MRIYA-синергія Кіберполіції України та волонтерів у протидії російським окупантам у медіа-просторі

Від 12 квітня 2023 р.


Участь студентів коледжу у ХХІІ Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій «Екософт-2023» та ХIV національному турі Міжнародного конкурсу «INFOMATRIX 2023»

Від 10 квітня 2023 р.