Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

17 Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених "ЛОГІСТИЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА БЕЗПЕКА РУХУ НА ТРАНСПОРТІ"

01 лютого 2024 року студент 2 курсу групи 1КД22 Ярослав Закравець під керівництвом викладача економічних дисциплін Ольги Шевченко взяв участь у щорічній 17 Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "ЛОГІСТИЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА БЕЗПЕКА РУХУ НА ТРАНСПОРТІ", яку організував Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля на базі кафедри «Логістичне управління та безпека руху на транспорті» за підтримки регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ», Державної служби України з безпеки на транспорті ГО «СХІДНОУКРАЇНСЬКА ЛОГІСТИЧНА АСОЦІАЦІЯ», транспортно-логістичної компанії «AVA CARRIER» США.


Від 24 квітня 2024 р.


День відкритих дверей

Відокремлений структурний підрозділ "Слов'янський фаховий коледж Національного авіаційного університету" запрошує на День відкритих дверей 25 квітня 2024 року о 16.00. Приєднатися можна за посиланням https://meet.google.com/xao-mbtq-sqn або відсканувати QR код ⬇️. Форма для реєстрації: https://forms.gle/6XrWjZRzweAqyziDA Контакти: Тел.: 0506263933, 0502745060, 0937143066 E-mail: sknau@ukr.net Адреса сайту : https://sfknau.org.ua


Від 23 квітня 2024 р.


ІІI Міжнародна науково-практична конференція «Авіація та космонавтика»

16 квітня 2024 року у ВСП «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету» відбулась ІІI Міжнародна науково-практична конференція «Авіація та космонавтика», яка традиційно проводиться під егідою Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О. М. Макарова. Формат проведення конференції – заочний. В конференції брали участь Суліман О.М., Сулміан О.Б., Рєзнік А.В. та здобувач освіти Кавун О. (гр.1м21) під керівництвом Рєзніка А.В.


Від 22 квітня 2024 р.


"Плануй! Мрій! Дій!" в рамках роботи "Бізнес школи молодого підприємця"

18 квітня 2024 року здобувачі освіти коледжу брали участь у декаді кар'єри «STARTUP кар'єри» для студентської та учнівської молоді, які здобувають вищу та професійно-технічну освіту в межах профорієнтаційного проєкту «Плануй, розвивайся, знаходь!», який проводить Слов’янський міський центр занятості.


Від 19 квітня 2024 р.


Країна Кобзаря

Здобувачі освіти ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» Анна Науменко й Анастасія Зініна здобули перемогу на ІІІ Всеукраїнському багатожанровому двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Країна Кобзаря», організаторами якого став ОК «Смайл Фест» та ТОВ «Творча студія «Мій теплий маєток» за інформаційної підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», міжнародного радіо Radio Sfera Music, продюсерського центру «Tuaron Management».


Від 18 квітня 2024 р.


Дослідна і проектна діяльність студентської молоді з національно-патріотичного виховання

17 квітня 2024 року студент відокремленого структурного підрозділу" Слов'янський фаховий коледж Національного авіаційного університету" Кравцов Максим під науковим керівництвом викладача вищої кваліфікаційної категорії Склярової Тетяни Вікторівни, дистанційно в місті Чернігів, взяв участь у Обласній науково - практичній конференції з дисциплін гуманітарного циклу "Дослідна і проектна діяльність студентської молоді з національно-патріотичного виховання". Студент розробив проект та підготував доповідь у вигляді презентації на тему "Історичні пам'ятки Донеччини". За підсумками організаторів конференції робота студента була відмічена як одна з найцікавіших.


Від 18 квітня 2024 р.


12 КВІТНЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ АВІАЦІЇ ТА КОСМОНАВТИКИ

Від 12 квітня 2024 р.


Виставка-конкурс науково-технічної та художньої творчості викладачів та здобувачів освіти присвячена Дню працівників ракетно-космічної галузі України та з нагоди 60-річчя створення СФКНАУ

https://youtu.be/Q-uYk5nbolE


Від 12 квітня 2024 р.


Світла і вічна пам’ять

08.04.2024 року пішов з життя Кириченко Віктор Павлович, викладач нашого коледжу, голова циклової комісії АтаКІТ, який працював з моменту відкриття спеціальності "Біотехнічні та медичні апарати і системи" і з 2015 року вийшов на заслужений відпочинок. Віктор Павлович довгі роки викладав спеціальні технічні дисципліни, завжди мав класне керівництво, кожного року його випускники отримували дипломи з відзнакою, продовжували навчання в закладах вищої освіти, працевлаштовувалися за здобутою освітою.


Від 10 квітня 2024 р.


Вітаємо з перемогою у Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі «Зіркова весна»!

Від 10 квітня 2024 р.