Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

Взаємодія коледжу з Слов’янським міським центром зайнятості

Викладачі коледжу відвідали онлайн захід Слов’янського міського центру зайнятості «Ресурсна сезонна майстерня профорієнтації» Тема: Практикум психічного здоров’я. Корисні вправи на кожен день.


Від 17 листопада 2023 р.


Міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Барвиста осінь»

Щиро вітаємо викладача ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» Ірину Меркулову з отриманням почесної нагороди – диплому лауреата І Премії Міжнародного багатожанрового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «Барвиста осінь» у номінації «Авторська творчість, створення поетичних творів», що відбувся 30.10.2023 р. у Києві. Організатор заходу: ГО Центр освітніх інновацій та творчості «Гармонія». Пишаємося колегою, бажаємо творчих успіхів і нових перемог!


Від 12 листопада 2023 р.


Урочисте відкриття конкурсу XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

7 листопада 2023 р. у ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» відбулося урочисте відкриття XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Під керівництвом голови ц/к СГД Світлани Буряченко організатори – викладачі української мови і літератури Ірина Меркулова, Вікторія Святченко, Олена Сайфуліна – ознайомили присутніх з умовами Конкурсу, а студенти коледжу репрезентували свої знання про Т. Г. Шевченка та бачення творчості Великого Кобзаря.


Від 07 листопада 2023 р.


Протидія домашньому насильству

Від 02 листопада 2023 р.


Професійні підходи до вирішення економічних проблем в умовах діджиталізації

26 жовтня 2023 року на базі ВСП "Слов'янський фаховий коледж НАУ" вчергове відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція "Професійні підходи до вирішення економічних проблем в умовах діджиталізації". Це вже третя конференція всеукраїнського рівня, спрямована на обговорення економічних питань, яка восени проходить на базі нашого коледжу. В цьому році проведення конференції було присвячено Міжнародному дню маркетолога, який святкували 25 жовтня.


Від 01 листопада 2023 р.


Віртуальні екскурсії ( музеї, пам'ятники, історичні місця)

З 11.09.2023 по 23.10.23 н.р проходила обласна пошуково-краєзнавча експедиція 'Донбас екскурсійний". Студенти нашого коледжу гр 2РПЗ22 Кравцов Максим, Ізман Вікторія, під керівництвом викладача Склярової Тетяни Вікторівни прийняли участь у конкурсі "Віртуальні екскурсії ( музеї, пам'ятники, історичні місця)".


Від 31 жовтня 2023 р.


Гурток технічної творчості «Авіаційна інженерія та моделювання»

З 01 вересня 2023-2024 навчального року на цикловій комісії «Конструкція, технічне обслуговування і авіоніка повітряних суден» почав діяти гурток технічної творчості «Авіаційна інженерія та моделювання» під керівництвом голови циклової комісія Рєзніка Андрія Володимировича.


Від 30 жовтня 2023 р.


Радіодиктант національної єдності

Гаряче серце України бʼється у ВСП «Словʼянський фаховий коледж НАУ»! 27 жовтня 2023 р., у День української писемності та мови, студенти та викладачі навчального закладу долучились до радіодиктанту національної єдності. Ми, українці, об'єднані навколо нашої мови, мови, яка, як потужна броня, захищає нас у тилу, а наших воїнів - на передовій, дає нам стимул йти впевнено вперед до нашої Великої Перемоги! Цінуйте й вивчайте нашу мову, бо іноді ця зброя сильніша за будь-яку гармату! Зі святом, шановні українці!


Від 28 жовтня 2023 р.


До 225-річчя «Енеїди» І.Котляревського та до Дня української писемності і мови

Іван Котляревський – автор безсмертної «Енеїди», що залишається популярною вже кілька століть і не втрачає любові читачів і сьогодні. Адже це – перший твір нової української літератури, написаний народною мовою.


Від 28 жовтня 2023 р.


Протидія торгівлі людьми

Незабаром наближається 18 жовтня, коли відзначається ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ. Факт його відзначення є нагадуванням про актуальність проблеми торгівлі людьми особливо у воєнний час, а також про необхідність об'єднання зусиль для протидії цьому явищу, проведення інформаційних заходів в закладі освіти та надання допомоги постраждалим. З нагоди цього дня до Вашої уваги представлено пам'ятки з питань попередження торгівлі людьми.


Від 16 жовтня 2023 р.