Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

Корисна інформація від психолога

Від 23 лютого 2023 р.


Олімпіада "Авіація і космонавтика"

21 лютого 2023 року засобами Google на цикловій комісії "Конструкція, технічне обслуговування і авіоніка повітряних суден" було проведено олімпіаду "Авіація і космонавтика". В олімпіаді прийняли участь 34 учасника, серед яких були не тільки здобувачі освіти Слов'янського фахового коледжу, а й учасники закладів загальної середньої освіти і закладів фахової передвищої освіти, які займаються в авіамодельних гуртках м. Дніпро, м. Слов'янськ та м. Харків.


Від 23 лютого 2023 р.


Міжнародний День рідної мови з КЗ «Донецький Палац молоді «Юність»

Мова – це безмежний океан, це багата скарбниця, в яку народ складає своє давнє життя і свої сподівання, розум, досвід, почуття. Вона мелодійна, як пісня солов’їна. Вона прекрасна і барвиста, наче дощова веселка. Тому, щорічно, 21 лютого наша країна разом з усім світом відзначає Міжнародний день рідної мови.


Від 22 лютого 2023 р.


Засідання журі конкурсу читців поезії Лесі Українки «Над рідним, над Лесиним краєм»

У ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» 20 лютого 2023 р. відбулося засідання журі конкурсу читців поезії Лесі Українки «Над рідним, над Лесиним краєм», організованого зо дня нагоди вшанування пам’яті від дня народження української письменниці, перекладачки та культурної діячки.


Від 22 лютого 2023 р.


Виховний захід «Хотіла б я піснею стати…»

Від 20 лютого 2023 р.


Літературні читання «Хотіла б я піснею стати…» до Дня народження Л. Українки

Від 20 лютого 2023 р.


Щиро вітаємо всіх переможців і учасників олімпіади !!!

15 лютого 2023 року цикловою комісією «Інформатики та програмування» на базі відділення електронної обчислювальної техніки і програмування проведений І етап Всеукраїнської олімпіади з Інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» (профільний напрям) і вузівська олімпіада з Інформатики для спец. 123 «Комп'ютерна інженерія» та спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (непрофільний напрям).


Від 17 лютого 2023 р.


Вітаємо!

Від 15 лютого 2023 р.


Вітаємо переможців олімпіади з курсу «Автомобільні теплові двигуни»!

Від 09 лютого 2023 р.


Літературний конкурс «Поезія заради миру»

Від 09 лютого 2023 р.