Відокремлений структурний підрозділ
"Слов'янський фаховий коледж
Національного авіаційного університету"


Користувач:

Пароль:

Забули пароль?

Не маєш акаунту?


Натисни "ОПЛАТА ПОСЛУГ"
або
скануй QR код



ОПЛАТА ПОСЛУГ
 

До уваги!

До уваги! Здобувачі 2 курсу (випускників 11-х класів) у 2023 році четвертий рік поспіль звільнено від проходження державної підсумкової атестації (ДПА). Відповідне рішення закріплене законом «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2023 року».


Від 29 травня 2023 р.


ІV Міжнародна науково-практична конференція «АВІАЦІЯ, ПРОМИСЛОВІСТЬ, СУСПІЛЬСТВО»

18 травня 2023 року на базі Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ проходила ІV Міжнародна науково-практична конференція «АВІАЦІЯ, ПРОМИСЛОВІСТЬ, СУСПІЛЬСТВО». В цій конференції прийняв участь студент нашого коледжу групи 2РПЗ21 Борода Марк, під керівництвом викладача вищої категорії Склярової Т. В.


Від 29 травня 2023 р.


Девʼятнадцята наукова конференція курсантів та студентів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

23 травня 2023 р. відбулася Девʼятнадцята наукова конференція курсантів та студентів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Під керівництвом к.філол.н., викладача української мови ВСП «Словʼянський фаховий коледж НАУ» Вікторії Святченко студентка Анастасія Полякова гідно представила коледж із доповіддю на тему: «Авіаційна термінологія української мови: лексико-семантичний зміст». Бажаємо молодій студентці вдалих наукових зустрічей та гарячих дискусій!


Від 25 травня 2023 р.


День Героїв України

Сьогодні, 24 травня 2023 року, викладачі української мови та літератури ВСП «Слов’янський фаховий коледж НАУ» Вікторія Святченко, Ірина Меркулова, Олена Сайфуліна, зав.бібліотекою коледжу Світлана Фірсова під керівництвом голови ц/к СГД Світлани Буряченко серед студентів 1 та 2 курсів провели виховний захід до Дня Героїв України.


Від 25 травня 2023 р.


Фотомарафон "Щасливі миттєвості нашого життя" до Міжнародного дня сім'ї

Від 23 травня 2023 р.


День матері

День матері Мама — найрідніша людина у житті кожного з нас. Не дарма у світі створили особливе свято для вшанування мами — День матері. В Україні його традиційно святкують в другу неділю травня. В День матері студенти і викладачі СФК НАУ долучилися до фотовиставки «Я матусю свою обійму», організатором якої є КЗ «Донецький палац молоді Юність».


Від 23 травня 2023 р.


День вишиванки в СФК НАУ

День вишиванки в СФКНАУ. В третій четвер травня в Україні відзначають день вишиванки. Щороку наш коледж приєднується до святкування. Викладачі і студенти коледжу об'єдналися у День вишиванки в одному відео, яке можна переглянути за посиланням на нашій сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/100006252300991/videos/1465207560550925/.


Від 23 травня 2023 р.


ВСТУП - 2023! До уваги абітурієнтів! Не пропустіть!

Від 22 травня 2023 р.


Шановні студенти!

ДНМУ просить прийняти участь у дослідженні робочої групи фахівців у сфері психічного здоров'я (разом з фахівцями університетів Фінляндії, Норвегії та Великобританії).


Від 19 травня 2023 р.


Навчальний рік завершуємо гідно!

Вітаємо з перемогою в обласній олімпіаді з математики студента групи 1РПЗ21 БОРОДУ МАРКА, який за результатами участі в олімпіаді з математики серед студентів другого курсу ЗФПО Донецької області посів почесне друге місце!


Від 15 травня 2023 р.